Kjøpsvilkår

 

Ved å handle på Fuzzycurl.com godtar du personvernerklæringen og følgende kjøpsvilkår:

  1. AVTALEN

Avtalen består av disse salgsbetingelsene, opplysninger gitt i bestillingsløsningen og eventuelt særskilt avtalte vilkår. Ved eventuell motstrid mellom opplysningene, går det som særskilt er avtalt mellom partene foran, så lenge det ikke strider mot ufravikelig lovgivning.

  1. PARTENE

Selger er:

HAUSO Iris Haugen

Bjørkesvingen 1

Flatdal

3841 NORGE

+47 41600974

Orh.nr 925 387 509

Kjøper er:

Den forbrukeren som foretar bestillingen, og betegnes i det følgende som kjøper/kjøperen.

 

  1. PRIS

Den oppgitte prisen for varen og tjenester er den totale prisen kjøper skal betale. Denne prisen inkluderer alle avgifter og tilleggskostnader. Ytterligere kostnader som selger før kjøpet ikke har informert om, skal kjøper ikke bære.

 

  1. AVTALEINNGÅELSE

Avtalen er bindende for begge parter når kjøperen har sendt sin bestilling til selgeren. Avtalen er likevel ikke bindende hvis det har forekommet skrive- eller tastefeil i tilbudet fra selgeren i bestillingsløsningen i nettbutikken eller i kjøperens bestilling, og den annen part innså eller burde ha innsett at det forelå en slik feil.

 

  1. BETALINGEN

Selgeren kan kreve betaling for varen fra når kjøper gjennomfører handelen.Dersom kjøperen bruker kredittkort eller debetkort ved betaling, kan selgeren reservere kjøpesummen på kortet ved bestilling. Kortet blir belastet samme dag som varen sendes.

Ved betaling med faktura, blir fakturaen til kjøperen utstedt ved forsendelse av varen. Betalingsfristen fremgår av fakturaen og er på minimum 14 dager fra mottak.

Kjøpere under 18 år kan ikke betale med etterfølgende faktura.

 

Hos fuzzycurl.com kan du betale med en rekke betalingsløsninger, som blant annet inkluderer Visa, Mastercard, ViPPS og Apple Pay. Gjennom vår samarbeidspartner Klarna tilbyr vi også faktura-betaling. Se Klarna sine retningslinjer i kassen.

 

  1. BESTILLING OG LEVERING

Når din bestilling har blitt godkjent av oss, får du en bekreftelse på e-post.

Ved kjøp over 700,- får du gratis frakt.

Når varene er sendt, vil du motta en e-post med sporingsnummer.

Levering er skjedd når kjøperen, eller hans representant, har overtatt varen(e).

 

  1. RISIKOEN FOR VAREN

Risikoen for varen går over på kjøper når han, eller hans representant, har fått varene levert i tråd med punkt 6.

 

  1. ANGRERETT OG MANGEL

Etter at du har mottatt produktene, bør du, så snart du har anledning til det, undersøke om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om produktene er blitt skadet under transporten, eller om produktene ellers har feil eller mangler. Vi må ha skriftlig beskjed om eventuelle feil eller mangler innen tre dager fra mottak av varene per e-post på info@fuzzycurl.com.

Betingelser for å heve et kjøp

. Produktet som skal returneres må ha original uåpnet emballasje, teip seglene skal være intakt

. Deretter skal produktet være tydelig ubrukt av hygieniske årsaker

 

Fuzzycurl gir deg 14 dagers returrett i samsvar med angrerettloven. Du kan heve ditt kjøp ved å returnere varen (e) til oss innen 14 dager fra du har mottatt disse.

Returkostnaden bæres av forbruker ved benyttelse av angreretten.

Vi anbefaler at returen sendes med sporing.

Tilbakebetaling vil skje når vi har mottatt og behandlet varen(e) som er sendt i retur. Vær oppmerksom på at det kan ta 2-3 dager før pengene er tilbake på din konto. Det samme gjelder om du har valgt Klarna-faktura.

Om du vil bytte varene, send også en e-post til info@fuzzycurl.com.

 

 

Uavhentede pakker:

Om du ikke henter ut pakken på postkontoret og pakken blir sendt i retur til oss, vil du da ikke ha oppfylt kravene som stilles til deg i henhold til Angrerettloven §11 og §13, og mister dermed retten til å gå fra avtalen. Du vil bli belastet med returkostnader og et gebyr på 150,-. Dette for å dekke våre kostnader i forbindelse med den uavhentede pakken.

For kunder som har forhåndsbetalt via Klarna betyr dette at vi krediterer gjenstående beløp ned til kr 350.- Om kjøpet er lavere enn kr 350.- beholdes hele beløpet for å dekke kostnader.

 

  1. KONFLIKTLØSNING

 

Dersom kjøper har en klage, skal dette rettes til selger (info@fuzzycurl.com) innen rimelig tid. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling. Forbrukerrådet er tilgjengelig på www.forbrukerradet.no.