Om oss

 

Hei og velkommen FuzzyCurl!

Vi er Iris & Debora, to søstre som er VELDIG opptatt av hår og alt som har med det og gjøre.

Vi synes det er viktig at det finnes produkter for alle hårtyper, men også at de er tilpasset hårets behov. Et hårmerke kan tilby en serie til krøller, men ikke noe mer. FuzzyCurl ble utviklet med et ønske om å omfavne ditt naturlige hår, uansett hvilket tekstur, struktur, type og form. Vi vil gjøre det så enkelt som mulig for alle å finne riktige produkter som gir håret det det trenger. Derfor tilbyr vi produkter til de som følger "Curly Girl Method" og til de som ikke gjør det, til de som har krøller eller ikke har krøller, og til alle som ønsker en god og dyp hårbehandling. Produktene er for alle! Ikke la deg lure av navnet!

"Tilpass produktene til håret, ikke tilpass håret til produktene"

 

Selv om vi er søsken, så er hårtypen vår ganske forskjellig fra hverandre. Vi er halvt norske, kvart afrikanske og kvart portugisiske...så det er litt av en cocktail! Pluss at vi har hatt en lang historie med retting av hår og kjemiske behandlinger. Når vi vokste opp i Portugal hadde vi et hav av gode hårprodukter som vi lett fikk tak i nærbutikken. Så det ble til at vi rett og slett "importerte" mange av hårproduktene hjem til Norge som skulle holde ut til neste ferie i hjembyen. Dette måtte vi gjøre noe med!

Vårt ønske er at alle dere blir kjent med disse produktene og blir like glad i dem som vi har blitt. Vi har startet med Novex sin serie fra Embelleze, og er allerede godt igang i å ta inn andre merker. 

Vi gleder oss veldig!

Det håper vi du også gjør <3

 

 

Kontakt oss:

 

E-post: info@fuzzycurl.com

Instagram: @fuzzycurl

Facebook: Trykk HER